Archive for mars, 2012

JAG VET INTE VARFÖR MEN DET HÄR VAR NOG BLAND DET VÄRSTA JAG SETT

mars 31st, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Diverse

Tags: , , , ,

MÖRKLÄGGNING

mars 29th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in shopping

Har köpt mörkläggningsgardiner för 600 spänn. Hoppas jag kan sova bra nu, annars blir jag sur. Imorgon har jag blivit inbjuden till nån slags kulturnetworking som jag ska gå på. Man fick gratis lunch så jag tackade ja. Sitter och försöker komma igång och jobba, men är fortfarande inte utvilad efter förra veckans hårda arbete. Ska jobba i helgen igen. Hoppas jag får torka många spyor så jag tjänar mycket pengar.

Tags: , , , ,

KLIPP FRÅN SAMTAL OM KULTURKAMP

mars 28th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Kändisskap

På littfest intervjuade jag Lili von Wallenstein i en halvtimmes lång intervju. Eventuellt kommer vi köra samma grej i Stockholm, håller på att undersöka saken just nu. Men här har ni ett smakprov från intervjun Samtal om kulturkamp.

Tags: , , , ,

MERA KAFFE

mars 26th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in inredning

Har jobbat i helgen och hela veckan fastän jag är sjuk. Nu är jag äntligen ledig, så idag har jag varit på Returbutiken och kollat på grejer. Dom hade ett Carpativitrinskåp som jag ville ha. Men jag kom hem med en grön boll i keramik, det var det som rymdes logistiskt i min märkeshandväska.

Nu har jag ställt i ordning ett stilleben i hyllan i finrummet, som består av en boll, en glasfågel och i förgrunden bitar från Berlinmuren.

Tags: , , , , , ,

”ÅNGERMANLÄNDSKA KONSTNÄRER TRÄNGS PÅ VÄGGARNA TILLSAMMANS MED MAGDALENA NORDIN”

mars 25th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in inredning, Konst

Har börjat få ordning i lägenheten efter renoveringen. I finrummet har vi ställt en hylla som påminner om en steghylla. Det ska jag fylla med diverse prydnadgrejer har jag tänkt. Ska åka och kolla på grejer imorgon. Tills vidare står det en palm, en fågel i glas och en grej med kulor i.

I hallen har jag satt upp en tavla av konstnären Folke Ricklund. Han är född i Ångermanland, jag samlar förövrigt på konst från ångermanländska konstnärer som var aktiva under mitten av 40-talet. Folke Ricklund är känd för Ricklundsgården som ligger i Saxnäs.

Tavlan föreställer fjällbjörkar, dom är tecknade med rödkrita.

Håller på att fixa köket, det är nästan klart. Ska se om jag kan få tag i några snygga kopparformar som jag kan sätta upp på väggen.

Tags: , , , ,

TORRPASTELL FRÅN 1997

mars 24th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in Konst

Den här gjorde jag när jag var 17 år. Visst är den snygg?

Tags: , , , ,

TÄVLA I MADEFESTIVALEN

mars 23rd, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Konst

Jag vill vinna, eller att nån jag känner ska vinna. Var med och tävla, gå in på den här länken:
http://www.madefestivalen.se/goer-en-kortfilm-vinn-priser!

Gör en kortfilm, vinn fina priser och ge hela MADE-publiken möjlighet att ta del av ditt mästerverk!

– Utifrån årets tema ”Home is where…” vill vi att ni skapar en 32 sekunder lång film som beskriver vad ”hem” är för er.

– Filmen ska göras med mobilkamera, i en tagning, utan efterbearbetning och får ej baseras på redan producerat filmmaterial.

– Monolog, dialog, intervju, musikvideo, konstfilm, dokumentär etc; genre, anslag och stil är helt upp till er.

De inkomna bidragen kommer att bedömas av en jury och de fem mest originella, roliga, konstiga, coola, genomtänkta och ”MADE-iga” filmerna belönas med priser och visas under festivaldagarna i maj.

Tags: , ,

BORTREFUSERAT KLIPP

mars 22nd, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Min musikkarriär

När jag spelade in musikvideon tillsammans med Sara-Vide så testade vi en massa grejer som inte kom med i den slutliga filmen. Hittade några såna filmer på datorn. Tex som här när vi försöker göra en dans inspirerad av kampsport. Tanken var att den skulle spelas in vid havet och att vi skulle komma upp ur vattnet som sexiga alger.

Tags: , , , , ,

SOM EN GUMMIBOLL KOMMER ARBETSLIVET TILLBAKS TILL DIG

mars 22nd, 2012 by Maggan | 1 Comment | Filed in Arbete

Man kommer alltid till den punkten då man måste jobba. Då får man ingen ork och tid över och all lust att hålla på med det som är viktigt tynar bort. Jag tycker att jag jobbar jämt men ändå räcker pengarna bara precis. Det är fördjävligt. Man vet inte hur man ska ta sig ur det hela, det finns ingen väg ut. Även om man pluggar för att komma bort så tar den slut och man måste tillbaka förr eller senare. Att plugga för att slippa jobba är som att spruta parfym i röven efter man skitit och tro att det ska hjälpa.

Nej jag har fått nog av arbete från och med nu. Det löser sig säkert ändå.

Tags: , , , ,

ARBETSVILLIG

mars 19th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Arbete

Ska egentligen vara ledig nu, men så ringde dom och ville att jag skulle jobba heltid den här veckan. Så nu står jag här med matlådehelvetet. Har stekt lök med sojakorv och blandat med ketchup. Det blev jättegott. Mina pengar är slut förövrigt.

Tags: , , , ,