Archive for april, 2012

TEXTMÄSSAN 2012

april 29th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Diverse

Tur att mina kollegor kunde sitta på årets textmässa nere i Stockholm. Hade inte möjlighet att åka ner, skulle bli för dyrt.

Själv sitter jag uppe i Umeå och gör en koreografi till Dr Alban Its my life. Det är iof också viktigt.

Tags: , , , ,

JAG FUNDERAR PÅ ATT GÖRA ETT SÅNT HÄR FÖRSTA MAJTÅG

april 29th, 2012 by Maggan | 3 Comments | Filed in Arbete

Vad ska ni göra på första maj? Jag tycker att första maj kan bli lite tråkigt, det är för lite danser med snygga brudar. Hade tänkt göra ett sånt här förstamajtåg, men hann inte fixa koreografi och 50 olika outfits. Men nästa år kanske? Vilka är på?

Jag tror att första maj skulle behöva något sånt här som är mera fräscht istället för att vara 70-tal. Iof är ju Beyonces musik lite 70-talsinspirerad, så kanske 70-tal men mer 2012. Ta facket till exempel, varje gång man ringer till dom och är förbannad på sitt arbete så får man samma svar ”ja, har du ingen fast anställning så kan vi inte göra så mycket”. Vad i helvete folk har väl inte haft fasta anställningar sedan 90-talet.

Så här kommer jag se ut i mitt tåg:

Vi syns nästa år.

Tags: , , , ,

VERNISSAGE IDAG

april 27th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in Vernissage

Var på galleri Verkligheten i Umeå. Det var nån konstnär från Riga. Jag åt upp alla chips dom hade där det var gott.

Det fanns även en bok där jag vet inte om det är samma konstnär, men den var väldigt bra i varje fall.

Sen lyxade jag till och tog buss hem. Det är bra att dom skrivit vart utgången är ifall man har svårt att hitta ut ur bussen. Jag var på väg hem så såg jag sångaren i Barbados genom ett fönster. Jag försökte fota men mitt batteri dog.

Tags: , , , , ,

PÅ MED KÄRRINGPARFYMEN FÖR IKVÄLL BLIR DET VERNISSAGE

april 27th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in Vernissage

Ska sticka iväg på ett vernissage det blir kul tror jag.

Tags: , , , , ,

GÅR DU PÅ EN KONSTNÄRLIG UTBILDNING OCH VILL HA MIG SOM GÄSTLÄRARE?

april 26th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in Arbete, Konst

Jag är intresserad av att jobba som lärare på olika konstutbildningar. Om du vill ha mig som lärare eller gästföreläsare får ni gärna tipsa er skola om mig. Jag är fruktansvärt pedagogisk, det får jag ofta höra!

Ni kanske tror att jag skämtar med min bloggjobbansökan nu eftersom jag lägger upp den här bilden på mig själv, men det gör jag inte. Jag älskar att undervisa och jag är ganska less på mitt nuvarande jobb så snälla hjälp mig ur den här skiten!

Förslag på kurser som jag kan hålla:

– Kurs i artists books.

– Kurs i Mspaint.

– Vanlig teckningskurs.

– Viderredigeringskurs i enklare videoredigeringsprogram till PC, ett program som tar alla videoformat utan strul, bra om man inte vill klippa jätteavancerade videor, plus att programmet är lätt att få tag i så att säga.

– Performancekurs med inriktning MTV-dans.

– Kurs i musikvideor.

Jag vill också hemskt gärna komma och gästföreläsa om min konst, Bokbål förlag och mina inspirationskällor. Om skolan har önskemål på specifika kurser som ska ingå i kursplanen så jag göra en kurs utifrån det.

Be eran skola kontakta mig på skrivtyp@hotmail.com

Tags: , ,

HEMMA FRÅN JOBBET

april 25th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in Arbete, Dagens outfit

Är lite trött idag (men det syns ju såklart inte! Jag åker ju fortfarande buss på barn). Jag jobbade idag, började kl 6 och jobbade fram till 8. Sen hade jag ett glapp på två och en halv timme. Sen jobbade jag 2 timmar till. Totalt 4 timmar. Värt.

Den här tröjan köpte jag på Kappahl för 50 kr. Man måste ju belöna sig när man jobbar, tur att den var på rea så jag åtminstone gick plus.

Tags: , , , ,

INTERVJU MED MIG

april 24th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Kändisskap, Konst, Min musikkarriär

Rodeo Const har gjort en längre intervju med mig och om mitt musikprojekt. Har just lyssnat igenom det och det vart väldigt bra tycker jag.

Här kan du lyssna på hela intervjun. Eller så laddar du hem den här.

Finns ett ganska långt och bra och sammanfattande inlägg på Rodeo Const. Här hittar du det.

Tags: , , ,

BILDER FRÅN MIN UTSTÄLLNING

april 23rd, 2012 by Maggan | 6 Comments | Filed in Kändisskap, Konst, Min musikkarriär

Just nu pågår utställningen Who I Am – Magdalena Nordin feat. Sara-Vide. Ett musikprojekt i samarbete med Sara-Vide Ericson och Niklas Sandberg. Utställningen är öppen i en månad. Ifall ni vill kolla på utställningen, kontakta Micke på mailadress c.m.lundberg@hotmail.com

Utställningen består av musikvideon och liveframträdandet som visas på en tv. Sen kan man självklart köpa ett ex av singeln Who I Am. Den innehåller även två remixer som är väldigt bra. Tavlan med Kissie visas eftersom hon är en stark inspirationskälla till det här projektet, samt att den tavlan var betydande för mitt stora genombrott som artist. Nytt till utställningen är en nyutgiven bok om min musikkarriär. Där kan man följa projektet i sin helhet, läsa om framgångarna men även om kändisskapets baksida.

Tags: , , , , , ,

STOCKHOLMSNATT

april 23rd, 2012 by Maggan | 6 Comments | Filed in Kändisskap, Supa

Först åkte jag in till innerstan och vart bjuden på middag hos en tjej som heter Ida.

Vi åkte runt på diverse klubbar på Stureplan.

Jag behövde såklart inte stå i någon kö eller betala nåt inträde.

Sist gick vi på Nalen det var nån slags halv-lesbisk/queerklubb tror jag.

Jag brukar inte gilla den här sortens klubbar, men dom är mycket bättre i Stockholm. Här är folk coola och snygga. I Umeå klär sig alla tjejer som killar, som att det vore nåt att sträva efter. Då kan man ju lika gärna gå med i Folkpartiet ifall man tycker att tjejer ska bli som män.

Vi såg ett bra framträdande av Donna Scam.

Det som är bra med en sån här klubb är att man slipper alla töntiga och äckliga killar som inte kan hantera när tjejer är bättre och får mer uppmärksamhet än dom så att dom helt plötsligt inte står i världen centrum. Deras sätt atr hantera detta är då att tränga sig mellan och juckdansa och ta av sig tröjorna för att desperat försöka sno all uppmärksamhet.

Kul kväll, bra folk, bra musik.

Tags: , , , , ,

TAXI FASHION

april 22nd, 2012 by Maggan | 1 Comment | Filed in Dagens outfit

Hann med att fara ut till Skärholmen och gå i min favoritaffär. Den här klänningen var snygg, men fanns inte i Small. Väldigt synd!

Tags: , , ,