Archive for augusti, 2012

SKÖNT ATT VARA HEMMA I UMEÅ

augusti 30th, 2012 by Maggan | 1 Comment | Filed in shopping

Var på Returbutiken idag och kollade på grejer.

Dom här stolarna kostade 5 kr styck. Bra pris.

Tags: , , ,

ALLT FÖR KONSTEN

augusti 30th, 2012 by Maggan | 7 Comments | Filed in Arbete

Ja nu syns det ju inte så bra på bilden, men jag har jättestora myggbett över hela foten. Det kliar så vansinnigt mycket, jag har aldrig upplevt något liknande. Jag var tvungen att ta av mig barfota i bussen och klia tills det nästan började blöda.

När jag jobbade med mitt hemliga projekt så sprang jag runt barfota i ett träsk och blev fotad. Stället vi var på är det mest myggiga stället i hela Sverige. Det är en speciellt aggressiv myggsort som bor där som heter Stickmyggan. På 1600-talet kunde man även få malaria av dom här myggorna.

Bilderna blev väldigt bra så det var värt det.

Tags: , , ,

PÅ VÄG HEM TILL UMEÅ

augusti 29th, 2012 by Maggan | 2 Comments | Filed in Arbete, Konst

Nu sitter jag på ybuss och ska sitta här i tio timmar. Det blir kul. Har inlett ett samarbete med en person och var ute på hemlig ort och hälsade på honom. Det hela gick väldigt bra, här är en bild från hans gäststuga där jag bodde. Det var väldigt fint och heimat, jag tror att Underbaraclara skulle ha gillat det här stället.

Vi jobbade väldigt bra och effektivt. Han hade en jättebra konstbok som vi använde som inspiration.

Tags: , , , ,

OKEJ NI FÅR EN SCREENSHOT

augusti 27th, 2012 by Maggan | 1 Comment | Filed in Arbete, Kändisskap

Sonja åkte till Stockholm, bl a för att bli filmad till en grej till mitt projekt. Hon gjorde såklart succé. Mer om detta om drygt en månad.

Tags: , , ,

HAR FILMAT HELA DAN

augusti 27th, 2012 by Maggan | 4 Comments | Filed in Arbete, Supa

Glömde såklart fota men det blev väldigt bra. Tack alla medverkande! Var på en pub och filmade, det stället var typ som i filmen Boys dont cry. Väldigt bra ställe, dock var det för hög volym på fotbollen på tvn så jag tänkte att jag skulle gå in på toan och filma en medverkande. Men då sprang personalen efter och sa att vi inte fick gå in två stycken på toan. Jag skyndade mig och sa att det är inte som ni tror vi ska bara filma. Då sa han att vi absolut inte fick filma härinne. Men trots att vi halvt blev utslängda så vart det ändå bra.

Tags: , , ,

TILLBAKA I BOKBÅL FÖRLAGS HÖGBORG

augusti 25th, 2012 by Maggan | 1 Comment | Filed in Supa

Så nu har jag vart ut och träffat lite olika personer, nu är jag hemma i Bokbål förlags högkvarter.

Tags: , ,

I STOCKHOLM

augusti 25th, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Arbete, Konst

Först for jag och träffade min gallerist.

Vi hade möte om en kommande utställning i November och sen hämtade jag grejer från min utställning som jag hade där i våras.

Idag öppnar en utställning där av Yoko Andersson Yamano.

Själv hann jag inte stanna på vernissaget, jag var tvungen att åka till Liliwood och filma. Mer filmande blir det imorgon.

Tags: , , ,

HAR SHOPPAT FÖR 4000 IDAG

augusti 24th, 2012 by Maggan | 1 Comment | Filed in shopping

Har bokat hobbydansklasser för 4000 spänn. För det får man dansa tre gånger i veckan i en termin. Sedan mitten av 2000-talet har priserna på dansklasser fördubblats och det beror till stor del på att de får mindre bidrag. Jag fattar inte varför jag inte lägger ner dans och istället ägnar mig åt någon sport som gynnar nationen, då hade det i princip varit gratis.

Som när jag var på Solnahallen och skulle styrketräna i deras friidrottsshall. Det kostade 30 kr. Samtidigt som jag var där och köpte mitt engångskort så var det en person framför mig som frågade vad det skulle kosta att hyra hela Solnahallen några timmar under en kväll. Det skulle kosta 35000 kr. Jag var helt själv och tränade i deras hall i nästan tre timmar. Min träning där kostade alltså egentligen 35000 kr. Jag tycker dom borde riva hela stället och sälja virket och använda pengarna så att folk har råd att dansa.

Förutom att det är jättedyrt att ta danskurser så är det också jättedyrt och svårt att få tag i en bra danslokal ifall man vill träna själv. Ingen vill kosta på att sätta upp dansspeglar. I mitt bostadsområde finns en träningslokal att låna. Då har dom kostat på att bygga en bastu därinne??!! Plus att såna där stänger som man sätter vikter på kostar runt 8000 kr att köpa in. Det är ingen som höjer på ögonbrynet för det. Några såna kan de väl också sälja och istället köpa speglar.

Bilden är från när jag repade inför liveframträdandet med Who I Am.

Tags: , , ,

VAR DET VERKLIGEN SÅ HÄR JOBBIGT ATT FILMA?

augusti 22nd, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Arbete

Var iväg och filmade lite material till Kulturkampen. Det vart skitbra. Det tog ca 40 min och nu är jag helt knäckt. Jag fattar inte hur jag orkade filma heldagar 4 dar i sträck.

Nu ska jag krypa ner och ”mysa” med mitt gosedjur.

Tags: , ,

FÖRBEREDER INFÖR IMORGON

augusti 21st, 2012 by Maggan | No Comments | Filed in Arbete, Konst

Ska iväg och filma en grej till Kulturkampen imorgon, det kommer bli bra tror jag.

Tags: , ,