VEM LÄSER MIN BLOGG EGENTLIGEN??

juli 24th, 2012 by Maggan | Filed under Diverse.

Jag har ingen aning vem som läser min blogg. Jo kanske 10-15 pers vet jag vilka dom är. Men resten vet jag inte, det enda jag vet är att min arbetsgivare inte har hittat hit. Han är emot internet. Kan ni inte kommentera med bloggadress om ni har någon, ålder, ort, intressen, yrke, klädstil, husdjur osv. Har någon sett mig på stan nån gång och vad gjorde jag då?

Tags: , ,

34 Responses to “VEM LÄSER MIN BLOGG EGENTLIGEN??”

 1. y skriver:

  Hej, jag läser din blogg typ hela tiden. jag är 27 år, tycker om lyx, Ryssland och ibland konst. Mitt favoritdjur är lemur. Klädstil: raffig tant. Just nu är jag arbetslös konstnär, och har under sommaren blivit ganska bra på diverse mobilspel.

  • Maggan skriver:

   King! Bra jobb förresten!

   • y skriver:

    försökte också blogga, (inspirerad av dig) men jag sög på det så jag la ner. min konst är inte så kul så ingen idé att länka till den heller. Tycker karamelldansen är ett grymt verk!

 2. M skriver:

  Jag är en 31-årig läkare som drömde om att bli konstnär som barn (stå med vit rock med färgfläckar och staffli bland Paris takåsar, typ). Jag är glad att jag valde min trygga höginkomsttagarbana men jag tycker att det är väldigt roligt att följa konstscenen. Din blogg är fantastisk. Jag älskar hur du delar med dig av ditt liv på nåt slags anti-hjälte-vis. (Hoppas det är din tanke, annars blir det kanske dålig stämning nu…)

 3. Patsy skriver:

  Jag fyller snart 28 år och har 30-årskris. Har ganska nyligen lämnat min man för en nittonåring. Alla vill döda mig. Nästan. Jag älskar kläder och skor och smink FAST att jag är tjock.
  Och så musiken, jag älskar musik. Men bara på vinyl och Spotify.
  Jag målar också, ibland. Nu har jag försökt måla Morrissey i en månad men det går åt helvete.
  Ah, just det, jag är arbetslös, men jag har två barn. Frågar folk brukar jag säga att jag är mammaledig, fast att båda barnen är över 4. Jag har tre djur, två nakna råttor och en kanin.
  Jag har aldrig sett dig på stan. Det här blev långt…

 4. Jag är Malin. Malin har inga husdjur. Malin bor i sthlm. Malin gick i din parallellklass i gymnasiet och gick dans – därför är vi jämnåriga. Malin är dansvetare. Intresserar sig för dans och tv-spel. Ibland intresserad av öl. Mest om helgen. Malin ärver folks urvuxna kläder och saknar därför specifik stil.

  • Maggan skriver:

   Coolt! Säg till om du är i Umeå och vill dansa med oss. Vi kör varje söndag, stilen är modernt blandat med MTV-jazz och skämthiphop.

 5. jenny skriver:

  Jag heter Jenny, är 29 år och jobbar som visual merchandiser i London. Jag har en katt och vet inte riktigt vad jag skulle kalla min klädstil? Har aldrig sett dig ute på stan. Jag har en blogg men den är så tråkig att jag inte tänker länka till den.. Din och Sonjas bloggar är mina favoriter! 🙂

 6. Christian skriver:

  Jag är en kille på trettiotre jordsnurr som bor i Stockholm. Jobbar med webb och reklam men vill ju egentligen pyssla med något riktigt (- jag gjorde det förr när jag var ung och naiv, men det slutade bara med skulder och könssjukdommar). Har inget husdjur men är regelbundet stödkompis till en grym hund. Se ovan för intressen.

 7. Stevie skriver:

  Jag heter Steven och ar 26 ar gammal. Uppvuxen i Tunis dar min far var larare i engelska sprak. Just nu jag flyttat till Pajala i syfte att jobba for Northland resources som informator. Laser en stor mangd svenska bloggar for att lara kanna Sverige och manniskorna som bor dar. Mina intressen ar fisken (med fluga), arts & culture samt traffa trevliga folk. Har ingen egen familj, men tanker att jag kanske far en i Sverige. =)
  Tycker om att du skriver arliga, seriosa inlagg pa din blogg. Aldrig sett dig irl, men heller inte bott i norra sverige sarskilt lange.

 8. Mikael Berglund skriver:

  Hallå! Micke Data här. Vi sågs väl senast på en ABF-fest runt 2001. Läget?

 9. Kajsa skriver:

  Jag heter Kajsa och gick liksom Malin här ovanför i din parallellklass under gymnasiet, fast jag gick teater således också jämnårig med dig. Jag har ett tråkigt jobb i en sportbutik och försöker bli klar med mina studier, jag har pluggat alldeles för länge men blir ju extremt smart och allmänbildad. Men jag är etnolog så det är ju lika bra att fortsätta plugga eftersom det inte finns några jobb för sånna som mig.
  Jag bor i Göteborg, har en katt som jag tvingats på för jag blev sambo med dess ägare och så har jag en liten unge. Och jag är inte ett dugg konstnärlig…

 10. Nina skriver:

  Hejsan, svejsan, Nina heter jag. Jobbar som ordningskonsult och läser din blogg ofta, ofta. Har aldrig sett dig på stan. Bor i Sthlm, är intresserad av att gå i secondhandaffärer, yoga, resa, sträckkolla tvserier. Min klädstil- jag gillar borgarbrackekärringstilen, pärlor, skepparkavajkoftor och sånt. Och gympaskor. Jag lyssnar aldrig på musik, jag vill att det ska vara tyst när jag kommer hem.

  Här kan du få mitt favvorecept som tack för en bra blogg,

  TORPARLÅDA
  skiva vinterpärer med osthyvel, lägg i smord ugnsform. Varva med stekt bacon, stekt lök, ostskivor. Fortsätt tills formen är full. Grädda i 225° i 45 minuter.

  Tack för att jag fick komma fram.

 11. Johan skriver:

  Min långa presentation försvann när jag försökte publicera den! Dra på trissor. Det blir ju aldrig lika bra när man försöker skriva om det.

  Men i alla fall. Johan heter jag, jobbar som utredare på Transportstyrelsen. När jag var liten/mindre ville jag bli arkeolog och senare stridspilot. Det var under en period när alla killar ville spaka och tjejerna ville klippa hår. Och när tonåren hade passerat ville jag jobba med ”nått inom data”. Så blev det dock inte. Men det är en helt annan historia.

  Jag gillar i alla fall att jobba. Finge jag bestämma skulle jag nog alltid jobba. Det är med andra ord jobbigt att ha semester, som jag har just nu. När jag inte jobbar så tränar jag, lyssnar på musik (allt från Leonard Cohen till dödsmetall), tränar eller läser tyska u-båtsböcker. Syns ofta klädd i svart. Därmed inte sagt att jag syns så ofta. Öppnar gärna en flaska vitt i glada vänners lag och tycker att krogen är överskattat. Förfesten är alltid bäst.

  Vi har träffats/sagt hej en tidig morgon på Umestan. Vi skulle in i samma hus, båda för att jobba. Eller jag kan förstås inte ta gift på att du skulle jobba men det kändes som en bra gissning. Och så har vi varit på Arvikafestivalen samtidigt. 1998 eller när det kan ha varit. Men då träffades vi nog aldrig.

  Sist men inte minst känner jag Frida litegrann också. 🙂

 12. Snajd skriver:

  då jag ser dig på stan så brukar du dricka kaffe eller ungdomshänga på donken med ett vegskrov.

 13. Johan skriver:

  Tredje gången jag försöker skriva en presentation här, de verkar liksom inte ”fästa”. Kanske skriver jag för långt. Så nu har jag skrivit presentationen i min egen blogg i stället.

 14. konstit skriver:

  47 år, it-tekniker, bor på Fyn (Danmark), gillar öl och vill lära mig om ”konst”, det var nog så jag hittade din blogg…eller så googlade jag bilder på mat, jag gillar bilder på mat nämligen.

  Gissningsvis tittar jag in här… tja, nästan varje dag numera, mest för din hämningslösa självdistans och humor !

 15. m skriver:

  Hej, jag är 32 ar.. bor utomlands o kom in pa din blogg via DNs hemsida (det va nanting om en bok som du hade gjort ett omslag till)..
  Jag försöker rita en serietidning..
  Jobbar i klädaffär och som översättare…
  Du verkar ha en skön blogg iallafall.
  ha det sa bra!!

 16. konstit skriver:

  Jag skrev… men är nog skräp och hamnar i den för ändamålet avsedda korg, eller så är jag bara bannad eller något liknande ?

  • Maggan skriver:

   Vet inte varför saker hamnar i skräpen, är kanske lite för snabb när jag raderar skräpposterna.

 17. Crash skriver:

  Jag är 29 år och bor i gränna, långtidssjukskriven pga av dåligt psyke. Så på dagarna tittar jag mycket på tv och surfar på internet. Och dricker cocacola.
  Jag testade att blogga en gång, men blev paranoid av självutlämnandet det innebar.
  Klädstil, mycket mjukisbraller, tights, luvtröjor och lite fräcka nagellack. Förra året köpte jag ett chanel nagellack, det är det mest dyrbara jag har.
  De flesta av mina kläder är svarta och lila.
  Konst är ett av mina intressen, jag skapar inte så mycket som jag hade velat, utan tittar mest på andras konst. Jag gillar djur också.
  Jag har en hund och en katt. Om jag flyttar till hus någon gång vill jag ha en ponny också, som kan beta gräset så man slipper klippa det med gräsklippare, det kanske även kan gå att lära den konster?

  Jag har aldrig träffat eller sätt dig, men om du är i gränna någon gång så kan jag bjuda på en öl.

  • Maggan skriver:

   Jag vet att Lippizanierhästar kan man lära olika konster. Men det kanske kräver mycket jobb? Jag vet inte.

 18. Bea skriver:

  Jag brukar kommentera här. Här har ni mig-Bea 32 år gammal tjej som bor i Stockholm. Maggan, jag gillar dig men jag skulle nog bli starstruck om jag såg dig i verkligheten. Jag jobbar i hemtjänsten så mycket jag pallar med för det är ett tungt jobb. I höst ska jag läsa filmvetenskap. Jag håller på en c-uppsats. Jag gillar tonen i Lena Gerner bloggen i uppfinningsrikedomen och kreativitetet. Min blogg är rent navelskåderi och kanske inte så intressant för utomstående att läsa.

  • Maggan skriver:

   Jag brukar läsa din blogg ibland, kanske fel ord att säga att den är ”rolig” men jag gillar ärligheten i den. Jag tycker du ska dyka upp när vi har nån fest eller dylikt i Stockholm, jag är snäll och lite tyst tror jag.

 19. Sebastian skriver:

  Hej Lena
  Jag läser din blogg, jag heter Sebastian, är 31 år bor i Hässelby och Karbenning, mina intressen är att läsa böcker, just nu mest anarkistböcker och böcker om odling annars är jag intresserad av konst och att laga och äta mat och dricka öl, jag samlar på öletiketter. klädstilen är nu på sommaren: pikétröjor av märket fila, sladdriga gamla adidasshorts och gummistövlar, om det är kallt tar jag på mig en utochinvänd WESC-tröja. jag har inga husdjur.
  Jag har sett dig en del gånger, på konstfack och på utställningar och på mitt galleri hangups, du gjorde väl inget särskilt vad jag minns. Jag tycker din blogg och din konst är fantastiskt bra! Min favorit är Harpan, tänkte göra en hyllning/uppdatering av den genom att måla hur det ser ut när man klarar den i windows 7 (korten faller ned och sprängs till fyrkantig konfetti) men jag har inte fått tummen ur, men nu när jag har skrivet det här måste jag ju görat.
  Har ingen blogg själv för tillfället, skulle vilja ha en som är lika bra som din. men jag har en hemsida
  sebastiannordbeck.com
  Ha det fint / Sebastian

 20. Jenny skriver:

  Hej! Jag brukar läsa din blogg när du länkar till den från Facebook. Jag är en medelålders trebarnsmamma som bloggar. Jag blir upprymd när jag läser om dina upptåg. Vi sågs en eller två gånger när du och Sara Vide skulle uppträda. Jag skulle vilja ge dig pengar. Det är vad du skulle behöva så att du slapp jobba så mycket. Fast samtidigt är detta skitjobbande en erfarenhet som så många andra unga konstnärer inte verkar ha. Att du inte är bortskämd och priviligierad. Därför hejar jag på dig! Hej från Jenny

 21. Ida skriver:

  Älskar din blogg!!!!!!!!!!!! Och att bildgoogla. Tex bildgooglade jag gislaved precis. Jobbar ej. Har inga husdjur. Klädstil: olika. Mvh, Ida, 26, Malmö

 22. yosef skriver:

  Hej , jag heter yosef, jag är 38 år gammal bor i stockholm , jag brukar läsa din blogg…men sista tiden du skriver inte så mycket ….varför?

Leave a Reply