COQ AU VIN

februari 6th, 2010 by Maggan | Filed under Okategoriserade.

Ankor är alltid uppiggande.

Tags: , , ,

9 Responses to “COQ AU VIN”

 1. Snajd skriver:

  Ja varför äter inte folk ankor. De är ju sjukt lättfångade.

 2. Sara-Vide skriver:

  Min exkille Christopher (som gick på Konstfack med dig Maggan), han klubbade ihjäl en and i Rålambhovsparken med en plankbit, gjorde upp eld och åt den. Han sa att det var OK, men att den hade fått många blodutgjutningar när de slog den ed plankan, som var sådär. Som stora äckliga blåmärken. Sen sa han att den var lite seg också.

  • Maggan skriver:

   ja jag kan tänka mig det. Jag tror att tricket är att locka med en brödbit lite för högt upp så att dom måste sträcka på halsen och sedan hugga av den halsen.

 3. Josef skriver:

  Anka är ju hur gott som helst! Kineserna är expert på att tillreda anka. Vill ni ha god anka i Umeå så besök Shanghai som ligger öst på stan. Probably the best anka in the world och då har jag faktiskt testat Pekinganka i Peking. Iofs var det inget fel på själva ankan. Problemet är att Pekinganka äts på ett mycket konstigt sätt som inte tilltalade mig. Så här kan det se ut:
  http://www.beijingtraveltips.com/chinese_food_guide/images/beijingkaoya1.jpg

 4. Sonja skriver:

  De planerade säkert en sån där tribute-dans för Michael Jackson.

Leave a Reply