UTBETALNING – DEL 3

februari 8th, 2010 by Maggan | Filed under Okategoriserade.

Idag gjorde jag ett nytt försök att lösa in mitt utbetalningskort som jag fått av Försäkringskassan. Dom har nämligen valt att betala ut ersättningen kontant. Den kiosk där man kan hämta ut pengarna hade trasigt internet och det skulle inte lagas förrän om ett par veckor.

Jag gick till Konsum och förklarade situationen och bad dom hjälpa mig. Hon i kassan sa att det inte gick att lämna ut så mycket kontanter. Jag erbjöd mig att köpa nässpray hela beloppet och göra återköp i omgångar och på så vis lura kassasystemet. Den som satt i kassan sa att jag inte kunde göra så, det skulle bli alldeles för krångligt.

Jag har jobbat i kassan, jag vet att det går! Jag sökte hennes tjänst men fick den inte, hade jag suttit i kassan så hade jag fixat det där på en sekund. JÄVLA IDIOTKONSUM SOM GER MITT JOBB ÅT EN 20-ÅRIG SLAMPA!!!

Tags: , , , ,

8 Responses to “UTBETALNING – DEL 3”

 1. Snajd skriver:

  Det är för att de har ekonomer som chefer.

 2. björn skriver:

  vilka jouets. jag ska göra sushi åt dig så du blir glad igen

 3. Sara-Vide skriver:

  @Björn: gör nåt med kokos i åt henne, det kommer få samma effekt som att gå mellan en björnhona och hennes ungar. Eller nåt. Dålig liknelse kanske.

 4. […] här utbetalningsavin tar knäcken på mig. Jag har fortfarande inte lyckats få ut min lön för februari månad. Jag […]

 5. vinna roulette skriver:

  Bra idé, men kommer det här att fungera i det långa loppet?

 6. Ibland är det verkligen så enkelt, eller hur?

Leave a Reply