TRAILER KULTURKAMPEN!!!!

september 28th, 2012 by Maggan | Filed under Arbete, Kändisskap, Konst.

Missa inte Bokbål förlags kommande webbtv-satsning Kulturkampen. Premiär 1 november 2012. TV-serien består av fem avsnitt och kommer att sändas varje torsdag kl 20.00.

I den här tv-serien kommer ni få följa en grupp arbetssökande svenskar som fått den unika möjligheten att resa till Umeå och tävla om jobbet som förlagsassistent till förläggaren och fenomenet Lili von Wallenstein. I jobbet på Bokbål förlag ingår bland annat att sälja in böcker, grafisk layout, styling, assistera vid releasefester, planera Lili von Wallensteins vardag och förvalta varumärket Bokbål förlag. Men en assistent förväntas också ta hand om skitjobbet.

Det är djungelns lag som gäller här, det är dom tuffaste som överlever. Hur långt är de tävlande beredda att gå i jakten på drömjobbet som kulturarbetare? Under flera veckor tvingas de arbetssökande bo tillsammans och genomgå svåra arbetsprov i kategorin attityd, social kompetens och professionalism. En efter en tvingas de sökande ge upp sin dröm. Men den kandidaten som klarar sig igenom alla tester blir erbjuden en praktikplats på Bokbål förlag.

Tags: , , ,

2 Responses to “TRAILER KULTURKAMPEN!!!!”

  1. Snajd skriver:

    Blondinbella verkar haka på din trend om att prata om arbetslöshet. Här är hennes svar på den debatten.
    http://blondinbella.se/2012/09/28/ungdomsarbetslosheten/

Leave a Reply