BILD FRÅN DÅ JAG PRAKTISERADE PÅ ETT GALLERI I UMEÅ 2010

oktober 2nd, 2012 by Maggan | Filed under Arbete.

Det var den sämsta praktikplats jag haft. Det var som att jobba på Posten fast värre. På Posten jobbar det människor som egenligen vill hålla på med kultur, fast de jobbar med logistik och ekonomi. Skillnaden mellan det här galleriet och Posten är att på Posten har man inte gett upp.

Det fanns ingenting att göra där, så dom ville att jag skulle läsa i deras tråkiga konstböcker, men jag valde att läsa Kissies blogg. Det är ju nån konstnär som har opererat sig ful med flit, men det har ju Kissie också gjort. Hon förstorade läpparna jättemycket med flit för att få fler läsare. Vad är skillnaden? Jo att Kissie är coolare och roligare. Man har sin konstnärliga topp när man är 14 år. Då har man inte hunnit läsa på varför man ska göra saker, utan man styrs helt av impulser och drifter. Plus att man inte hunnit växa upp och lärt sig känna medkänsla och det gör det också väldigt bra.

Hursomhelst så fick jag inte vara kvar som praktikant.

Tags: , ,

3 Responses to “BILD FRÅN DÅ JAG PRAKTISERADE PÅ ETT GALLERI I UMEÅ 2010”

 1. Bea skriver:

  Hej! Jag buda på kissies gamla skor åt dig men jag vet inte vad du har för storlek. Jag tänkte ge dig en present. Tack för att du länkade till min blogg. Kram Bea

  • Maggan skriver:

   Oj det vore helt sjukt mäktigt! Jag kan klämma på mig ett par 37-or. Din blogg är rolig, jag gillar tonen i den.

 2. Bea skriver:

  Fan jag förlorade auktionen på kissies leopard pjuck. Men jag ska nog komma på nåt annat roligt till dig.

Leave a Reply