UTE OCH INNELISTA

oktober 30th, 2012 by Maggan | Filed under Konst.

Göra saker som får uppmärksamhet på nätet så att man blir stor.

Gatukonst. Det är så otroligt ute. 21-åringa ”konstnärer” som är ute efter att få uppmärksamhet genom att förstöra andras egendom. Det är ju en sak att säga saker så att folk bli provocerade, men det är ännu mer provocerande att sätta upp sina fula streetartgrejer på olagliga ställen för att väcka uppmärksamhet. Och sen när folk blir arga så bortförklarar de sig genom att påstå att det är nåt slags pågående ”konstprojekt”. När dom är så unga så har dom ju ingen erfarenhet av konstnärligt arbete och därför borde det inte kallas för konst, det är ju pinsamt med alla kulturpersoner som hyllar dom för att dom är unga och stakar ut en ny spännande konstriktning. Dom är ju bara losers som vill synas snabbt.

Tags: , ,

Leave a Reply