HAR SKAFFAT ETT FRITIDSINTRESSE

december 5th, 2012 by Maggan | Filed under Diverse.

Nu ska jag åka och jobba några timmar. Sen ska jag ägna mig åt mitt nya fritidsintresse, nämligen att hata vänsterkillar som läst alldeles för många böcker och som ska berätta för andra hur världen fungerar. Jag vet inte hur många gånger det har hänt att såna där killar suttit och läxat upp tjejer och berättat för dom varför dom inte ska ha på sig stringtrosor eftersom det gör dom är ofeministiska.

Och sen alla ledare inom Ung vänster (nu fanns det ju inga ledare men ändå) som blev tillsammans med flamsiga och okunniga tjejer så att de skulle få känna sig intellektuellt överlägsna. För det värsta de kunde vara med om var att en tjej var smartare än dom, det fick inte hända. Och om tjejen försökte utmana dom intellektuellt så trycktes de ner med kung och fosterland. Ni kommer få äta upp det här en dag. Tack och hej det var allt.

Här är en musikvideo från 00-talet där man ser stringtrosorna, sjukt snyggt!

Tags: ,

6 Responses to “HAR SKAFFAT ETT FRITIDSINTRESSE”

 1. Nils skriver:

  Helt rätt! Räkna med mitt entusiastiska stöd 🙂

 2. Patsy skriver:

  ÅÅh, mitt ex var sån!
  ”Du kan ju inte vara feminist om du läser Cosmopolitan fattaruväl?!”

 3. Snajd skriver:

  Ännu värre blire när sånna killar tar fram gitarren och börjar överrösta en hel fest med sina Tom Waits låtar.

 4. svante skriver:

  jag tycker det är roligt med personer som i sammanhang säger att alla krig beror på religion. eller när någon säger ”jag är inte rasist men…”. sen brukar jag, inom mig, skratta åt personer som är med i facebookgruppen ”Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack”.

 5. roxy skriver:

  ASSÅ RIGHT ON!!!!!!!!!
  det är mitt äsklingsintresse

Leave a Reply