SEGER OCH AVSLUT

december 19th, 2012 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Klipp från sista avsnittet av Kulturkampen då Lili von Wallestein får sin efterlängtade assistent. Längd 1:32.

Johannes Nilsson, som vann Kulturkampen kommer nu att börja praktisera på Bokbål förlag. Exakt vad han kommer att göra där får ni se senare. Ni som inte sett serien rekommenderar jag verkligen att ta er tid och se den i jul. Om ni inte orkar titta på alla fem avsnitt, se det sista eller det näst sista avsnittet, dom är bäst.

Nu är det här projektet avslutat, tack alla som var med ni har varit väldigt bra och lätta att jobba med. Eran insats gjorde serien. Plus att ingen missade flyget, fick plötslig ångest, började supa sig jättefull mitt i allt, eller krånglade till det på annat sätt. Det är jag också väldigt tacksam för. Listan är lång på vad som kan gå snett. Förhoppningsvis är det här det största projektet jag nånsin kommer att göra. Om jag försöker mig på nåt större, hindra mig (oj deja vu).

Men nu till mitt nästa projekt:

Tags: , ,

Leave a Reply