FEST FRÅN IGÅR

februari 10th, 2013 by Maggan | Filed under Supa.

Lyckades bli inbjuden till en kulturfest igår tack vare att en kompis från Stockholm la upp en bild på sin frukost. Jag la märke till att bilden var tagen vid Vasaplan i Umeå och på den vägen var det. Hursomhelst var det kul, jag fick en massa gratis öl också.

kulturmänniskor

Jag ägde såklart upp dansgolvet totalt. Bra kväll.

IMG_2777

Tags: , , , ,

5 Responses to “FEST FRÅN IGÅR”

  1. Banjo-Monger skriver:

    Operans dansgolv – Tråkigaste jag vet för brukar vara hemskt glest, och var det kostymfest var det nog ännu glesare om jag får vara fördomsfull. Du äger nog dom flesta dansgolv men här gick det nog lätt 🙂

  2. Snajd skriver:

    Va vad var det för nåt? Fick man gratis mat och varför var jag inte bjuden?

  3. Sonja skriver:

    Det känns som att jag har varit på exakt den festen. På den festen sa arkitekten till byggnaden åt oss att man inte får röka på området. Lika bra det, känner jag så här i efterhand.

Leave a Reply