KURERING

februari 14th, 2013 by Maggan | Filed under Arbete.

Har åkt på förkylning så jag sjukskrev mig från jobbet imorgon. Det största problemet är egentligen är att jag har så ont i axeln, men det sa jag inte. ”Sjukskriven kvinna” med förslitningsskador är nog det mest oattraktiva på arbetsmarknaden. Jag träffade en sjukskriven kvinna som skulle skola om sig, hon hade haft samma jobb i över 30 år och tänkte att nu skulle hon hitta ett nytt. Hon hade ingen aning om att det inte är som på 70-talet längre. Jag ville säga åt henne att du kommer aldrig att få något nytt jobb, lika bra att lägga ner men det sa jag inte.

IMG_2786

Ska kurera mig med dubbla doser Voltaren.

2 Responses to “KURERING”

  1. Snajd skriver:

    Jag har också varit sjuk hela veckan. Sämst.

    • Maggan skriver:

      Nu ser jag på 8 minuter långa klipp på folk som har filmat sina vädurskaniner när dom hoppar omkring inomhus.

Leave a Reply