MYSTERY

februari 16th, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

IMG_2808

På en del trosor som jag har så finns det en ficka och jag har aldrig förstått vad den har för funktion. Någon som vet?

??????

???????

Tags: , ,

4 Responses to “MYSTERY”

 1. Mattis skriver:

  Jag brukar ha SL-kortet där. Bara att gränsla kortläsaren innan man går genom spärren, jättepraktiskt.

 2. Ollie skriver:

  Nödkondom? Extra stoppning inför långa cykelfärder? Malkulor? Doftgran? Nödfemma till offentlig toalett? Fjärrstyrd vibrator? Dricks? Extra trosor? Kyskhetslarm? Fyra ess för att kunna fuska i klädpoker? Möjligheterna är oändliga…

 3. SV skriver:

  En inbyggd säkring för att flytningar och krafs inte ska gå igenom till det yttre lagret har jag alltid tänkt? Men det där med SL-kortet låter ju genialt.

 4. aaa skriver:

  ja de undrar jag med. googlade saken nu, å kom till ditt inlägg.. dock så täker jag att de finns nån anledning eftersom att på vissa trosor är de ingen ficka, utan det är igensytt.. att dom lämnat öppet så de blir en ficka är väl av nån anledning. kanske ha en tampong om nöden skulle kräva de 😛 eller för att hålla fast trosskyddet.. för pftast är de bara i stringtrosor de e så. å de kanske e för ett string-trosskydd ska sitta bättre. men då blir det ju äckligt om de komer massa på tyget som hamnar emellan 😛

Leave a Reply