BRA KONST

februari 13th, 2010 by Maggan | Filed under Konst.


Bild Magnus Karlsson

Sara-vide har nu en pågående uställning på galleri Magnus Karlsson, det hon visar där är så sjukt bra! Jag ser framemot att se det live. Se det hon visar här >>

Tags: , , , ,

4 Responses to “BRA KONST”

 1. svante skriver:

  jag tygger i regel mycket illa om tjejer som målar smygtjocka kroppar i onaturliga färger. typ ”grön gravid kvinna mot röd bakgrund”. det gör dessutom minst ALLA tjejer som målar överhuvudtaget. men jag uppskattar verkligen hennes tavlor. de är deppiga och obehagliga och mycket vackra och jag känner inte avsmak som jag brukar när jag ser tavlor som tjejer målat.

  • Sara-Vide skriver:

   Vadå, hon överst är väl inte ”smygtjock”. Är du som Kissie och tycker att man är fet om man får ”en ring” när man sitter ner?

   • Julia skriver:

    Instämmer helt med Sara.

   • svante skriver:

    jag vet inte vem kissie är riktigt. bloggaren va? jag tycker att BMI under 18,50 är smal och 18,50–24,99 är smygtjock och över 25 är smällfet. men jag menade inte att de här damerna var smygtjocka. jag syftade bara på det målandet som nästan alla tjejer som går konst på gymnasiet sysslar med. de målar alltid halvgravida kvinnor i onormala färger eller kvinnor som har smårunda magar men tydliga revben och alltid med tom blick för de har inte lärt sig att måla ansiktsuttryck. jag tyckte INTE att det här var sånt skräp. jag tyckte det här hade kvalité.

Leave a Reply