KLARADE NÄSTAN DEADLINE

februari 20th, 2013 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Blev klar idag med det jag ska ha med på Fullersta Gård. Ni får se mitt verk senare.

Bild 001

Vi har bjudit in ett 30-tal grymma konstnärer att förhålla sig till temat ”självporträtt”. Bidragen kan vara äldre eller nyproducerade verk, typiska eller otypiska i förhållande till genren. Ditt bidrag kan alltså vara i princip vad som helst så länge det på något sätt kommenterar idén om ett självporträtt.

Fullersta Gård är en herrgård byggd år 1651 och är renoverad i en stilhistorisk fantasi. Gården är belägen i Huddinge, 5 minuters promenad från pendeln och är öppen för allmänheten med tillfälliga och permanenta utställningar.

Vi hoppas att Fullersta gårds salongsliknande miljö, bidrar till en mysko inramning för en utställning där samtida perspektiv möter en klassisk tematik.

Vernissage: Lördagen den 2:a mars. Utställningen är öppen på helger 12.00-16.00 tom 31:a mars 2013.

Tags: , , ,

Leave a Reply