JOBBAT HELA DAN

februari 22nd, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Kom just hem från jobbet. Har bland annat vart i en verkstad idag, det var kul och dom var trevliga där. Dom hade en jättestor maskin inomhus, hjulen var typ dubbelt så höga som jag. Jag tänkte på nån scen ur Jurassic Park då dom tittar på uppstoppade dinusarier, fast nu var det maskiner istället. Igår var jag på ett ställe där dom hade topprenoverat sitt fikarum så det såg ut som en gillestuga.

Jag har inget att skriva idag och agerar därför bloggcurator och tipsar om Hejsonjas blogg. Hon har bloggat väldigt frekvent på sistone och skrivit en hel del läsvärda saker. Mycket om olika papper har hon skrivit. Om ni inte känner till henne så kan ni få lite snabb bakgrundsfakta. Det kan ni roa er med ikväll.

Tags: ,

One Response to “JOBBAT HELA DAN”

  1. Sonja skriver:

    Tack för tipset!

Leave a Reply