HJÄLP

mars 27th, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Har tidigare blivit tipsad om att Disqus är hoppet för bloggvärlden och ska göra att det blir enormt mycket aktivitet i kommentarsfälten om man skaffar det. Nu har jag försökt registrera min blogg, men sen körde jag fast. Det stod att jag nu är registrerad. Hur vet man om det funkar? Obs jag har inte lärt mig engelska.

Tags: ,

4 Responses to “HJÄLP”

 1. Maggan skriver:

  Lyckades installera, men alla gamla kommentarer försvann? Stod att man skulle exportera alla kommentarer och det gjorde jag. Sen vad gör reklamen där?! Skitprogram nu har jag avinstallerat. Fult var det också.

 2. Christian skriver:

  Ummmm… reklam ska inte dyka upp (och går att ta bort) och det kan ta något dygn att importera alla gamla kommentarer till Disqus.

  Du måste ha ett eget Disquskonto för att kunna administrera fältet och göra inställningar.

  /Christian

 3. Christian skriver:

  Jag hittade förövrigt tillbaks hit tack vare länk i ditt Disqusinlägg på min blogg – bara en sån sak!

 4. Nu är det ingen reklam vad jag kan se… så jag förmodar att det funkar.

Leave a Reply