VÅRT FÖREDRAG

april 30th, 2013 by Maggan | Filed under Arbete.

Här höll vi vårt föredrag på Textmässan i Stockholm. Det kom två personer, men jag gick ner och bad arrangören skrika åt folket att några skulle gå upp så då kom det fyra till. Vi var bakis och stank sprit, Johannes och Förläggaren var nära att kräkas mitt i föredraget. Vi drack folköl och läste våra repliker. Sedan efteråt visade vi Kulturkampen. Ingen sa något och ingen skrattade. Några gick ut. Jag tyckte i alla fall att det blev väldigt bra.

IMG_3246

Jag glömde min väska däruppe och var tvungen att gå upp under nästa föredrag, då var det fullsatt.

Tags: , , ,

One Response to “VÅRT FÖREDRAG”

  1. […] ni minns så höll Bokbål förlag det uppskattade föredraget Debatt Derby på Textmässan i Stockholm. Vi höll även ett liknande föredrag på Littfest i […]

Leave a Reply