FREDAGKVÄLL

maj 3rd, 2013 by Maggan | Filed under Arbete.

Sitter och deklarerar åt mitt förlag. Det går skitdåligt, uppgifter saknas och ingenting stämmer. Sen har jag ingen aning om hur man gör. Att vara kulturarbetare är ett straff. Man ba ja jag städar varje dag för att sen på fritiden kunna ägna mig åt roligt kulturarbete! Allt för att massa reklammänniskor ska kunna fylla sin fritid med att gå på nåt kulturellt evenemang och supa då de tycker att deras mediajobb inte är tillräckligt utvecklande. Dom ba neeeej sluta inte göra konst, det blir så tråkigt för oss! Jag orkar fan inte vara nån slav åt uttråkade reklammänniskor längre.

IMG_5165

Själv är jag konstant understimulerad och uttråkad till bristningsgränsen. Nu flyttar jag till Botsmark och köper ett hus och ägnar mig åt trädgårdsarbete resten av mitt liv. Då får alla fall jag njuta av resultatet.

2143675392

350 000 spänn, 6 mil från stan. Snyggt kök också.

2177768668

Tags: , , , ,

Leave a Reply