MARDRÖMSRESAN

februari 22nd, 2010 by Maggan | Filed under Okategoriserade.

Eftersom Arbetsförmedlingen betalade min resa till stockholm tänkte jag att jag skulle lyxa till och åka tåg. Det är ju så mysigt, sen går det ganska snabbt med X2000. När jag kom till t-centralen såg jag att den var full med folk.

Det var tydligen en massa förseningar. Mitt tåg var dock bara 50 min försenat så jag var ändå glad.

På tåget fick jag en fruktansvärd mensvärk. När jag skulle byta tampong på tåg-toan gick snöret av.

Framme i Sundsvall var det dags till byte till buss. När vi skulle hoppa på bussen så var den full. Vi fick vänta på nästa buss som skulle ”komma så fort som möjligt”.

Men det kom aldrig nån buss till Umeå, bara en massa bussar till Härnösand. Jag fick vänta i Sundsvalls tågstation som var utan värme i 2 och en halv timme. Som tur var hade de lite konst som jag kunde titta på.

Äntligen kom bussen. Nu är jag snart hemma. Jag frågade busschauffören när vi var framme och ankomsttiden var kl 00.00. Tågresan tog totalt 12 timmar, jag ska aldrig mer åka tåg. JAG HATAR TÅG!

När jag äntligen kom hem trött, arg och hungrig så försökte min kille lära mig Relativitetsteorin och få mig att förstå varför tiden går långsammare för en person i rörelse och började rita upp atomer som rör sig inuti ett tåg.

Jag kommer med fler bilder från Stockholm i veckan, men nu måste jag sova.

Tags: , , , , ,

One Response to “MARDRÖMSRESAN”

  1. Sara-Vide skriver:

    Jag vet vem som har gjort den där skulpturen, det är sant. Jag ska bara kolla bland mina polare på Facebook och leta upp hans namn, sen ska jag maila honom och berätta att du är ett fan av hans konst!

Leave a Reply