UPP UR SKITEN

maj 10th, 2013 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

Jag har börjat lägga märke till att alla utom jag klär sig snyggt när dom rör sig ute offentligt. Jag förstår inte hur dom bär sig åt, först och främst har alla jeans varje dag. Om jag har jeans en dag så belönar jag mig själv för min duktighet genom att ha mjukisar i 14 dar. Sen förstår jag inte, om dom ska klä upp sig varje dag, dom måste ha skitmånga outfits och sen ska allt passa med allt.

Dom enda jag såg som inte var uppklädda förutom alkisarna på Vasaplan (som iof har samma klädstil som Elin Kling) var en kvinna i en busskur som såg ut att ha en neurologisk sjukdom. Därför bestämde jag mig för att shoppa idag, om alla skulle klä sig lika illa som mig så skulle Sverige vara ett U-land. Hittade den här på HM för 99 kr. Nu känner jag mig snygg, fast mer utklädd än uppklädd eftersom det här inte hör till vanligheten längre.

IMG_3480

Tags: , , ,

One Response to “UPP UR SKITEN”

  1. Feedback66 skriver:

    Den var fin!

Leave a Reply