HEMMA HOS VIKINGEN

juni 19th, 2013 by Maggan | Filed under Arbete.

Sitter och läser min historiebok från grundskolan. I den står det att på vikingatiden var män och kvinnor jämställda. Till exempel så hade kvinnorna hand om alla nycklar till de olika bodarna på gården.

DSCF8649

DSCF8650

Tags: , , ,

3 Responses to “HEMMA HOS VIKINGEN”

  1. Nils skriver:

    Där ser man, något nytt lär man sig varje dag 🙂

  2. Snajd skriver:

    ser inte ut som så på bilden. att det är jämställt.

  3. Jack Nelson skriver:

    Enligt nuvarande läroplan får ungarna lära sig att allt blev bättre för tantera såfort nordborna blev kristna. Hur går det här ihop?! Vem försöker lura vem? Det får vi aldrig reda på. Jag låter min sambo låna mina nycklar ibland när hon har slarvat bort sina, så jag tycker vi är ganska jämställda i dagens samhälle.

Leave a Reply