OKEJ SÅ HÄR ÄR DET

juni 22nd, 2013 by Maggan | Filed under Arbete.

Jag börjar ett nytt jobb den 19 augusti. Jag kommer jobba som högstadielärare. Det innebär att mina elever kommer hitta mig på internet första dan. Innan det har jag haft jobb då jag haft arbetsgivare som inte förstått sig på internet och kunder som inte brytt sig om vem man är. Det har varit bra, jag har kunna härja fritt på internet under eget namn. Nackdelen var att jag slet ut min axel och att jag vart less på att kastas mellan olika scheman och helt plötsligt bli utan jobb med 3 timmars varsel.

Men nu blir jag tvungen att hålla isär mitt privata internetliv och mitt jobbliv. Jag vill inte att mina elever ska läsa allt jag gör och vad jag tänker och känner. Därför kommer den här bloggen bli mer och mer som en tråkig storblogg, typ som Elin Klings modeblogg. Jag kommer fortfarande ha kvar den och ni kommer få följa med mig när jag flyttar till inlandet. Sen har jag ett ascoolt konstprojekt på gång som jag inte lyckats ta tag i men det kommer bli hur bra som helst.

Jag kommer inte sluta härja på internet, men jag har letat mig till andra ställen där man inte är kopplad till sitt eget namn, e-mail eller personnummer. Helt sjukt egentligen att folk har sina egna namn?! Det är typ som att vara kändis fast man tar bort allt det bra och bara har kvar att man måste tänka sig för när man säger något eller syns i ett visst sammanhang.

Tags: ,

3 Responses to “OKEJ SÅ HÄR ÄR DET”

 1. Snajd skriver:

  Hej Lena! Jag har en fråga till dig. Stämmer det att alla nazister är fula? Jag har inte träffat så många men de som jag har sett har varit väldigt fula. Antingen har de för långt mellan ögonen eller för nära.
  http://rsgoteborg.files.wordpress.com/2010/04/bild20.jpg
  http://nordicdervish.files.wordpress.com/2007/06/070606_folkets_marsch_nima_314.jpg?w=500
  http://nordicdervish.files.wordpress.com/2007/06/070606_folkets_marsch_nima_084.jpg

  Jag läste en artikel i DN att nazister var mindre intelligenta. Det var vetenskapligt bevisat.

 2. Aja skriver:

  Är de där friluftsmänniskorna några slags konstnärer? Jag börjar bli så trött på alla konstnärer i lumpiga kläder som ska flumma i skogen, måla träd och fåglar, gjuta trädstubbar i sten och avbilda sig själva i Fjällrävenjacka och ryggsäck. Jag kallar den här nya konstformen för ”Skogsmullekonst”!

 3. Feedback66 skriver:

  Håller med om Skunk, alla borde skaffa!

Leave a Reply