LOGISTIK

juni 24th, 2013 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Hur fan ska jag lyckas frakta den här skiten över halva Sverige? Hoppas utställningen blir bra så lidandet går jämnt upp med framgången. I övrigt håller jag på med en dans som jag ska uppträda med. Har skitont i axeln men var tvungen att plåga mig och träna i varje fall. Lärdom med dans: Ta reda på hur stor scenen är INNAN du gör koreografin.

DSCF8660

Tags: , , ,

3 Responses to “LOGISTIK”

 1. maria skriver:

  Kollar din dokusåpa nu sett första avsnittet. Imponerad. Hittade dig genom Underbara Clara blogg. Tack

  • Maggan skriver:

   Tack och roligt! Då är ändå det första avsnittet det som är minst bra. Det är avsnitt 3 och framåt som det blir action. Sista är bäst.

 2. maria skriver:

  Håller med. Sista avsnittet är helt i min smak. Makabert tragiskt men roligt också om man har den humorn.

Leave a Reply