LÖRDAG PÅ LANDET

juli 21st, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Mötte en kompis på Bildmuséet idag det var kul. Vi pratade mycket om kassettutgivningar, väldigt viktigt samtalsämne.

Sen åkte jag ut på landet, någon som vet om den här växten är Björnloka? Jag har bara sett den på bild och jag tror den såg ut ungefär så här.

DSCF9140

När vi åkte hem så åkte vi förbi Hagamannens gamla hus. Vi passerade även en träskylt som han vart med och byggt där det stod ”Välkommen till Nyland”. På hans före detta gård så fanns det även ett gigantiskt garage. Under flera år så gjorde Hagamannen inga överfall och det visade sig sen vara under exakt samma tidpunkt som han var fullt upptagen med att bygga på sitt garage.

Vad kan vi dra för slutsats av det? Jo att människan behöver syssla med saker som hon brinner för, det gör att vi inte spårar ur. Jag kom till insikt ikväll om att det är nödvändigt för oss människor att hålla på med saker vi tycker är roligt. Idag klagar man ofta på folk som håller på med kreativa saker, att de bara vill ha kul. Men jag tror de gör samhället en tjänst. Tycker även att det här med garagebygge kan vara intressant att forska vidare på med tanke på den debatt som pågår nu om hur vi ska få män att sluta våldta.

Tags: , , ,

Leave a Reply