MIDDAG

oktober 2nd, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Hade inget att göra så jag gjorde mat fastän jag inte var hungrig. Tänkte att jag blir säkert hungrig under tiden jag lagar, men det vart jag inte. Idag var det fiskbullar till lunch, det är fantastiskt att slippa valmöjligheten vad man ska äta till lunch varje dag.

Bild 004

Fick reda på idag att man inte ska bada i sjön nedanför mig eftersom det är strömt, det är en å som rinner ut där. Har man otur så kan man dö om man badar i den. Tur att jag inte badade där i somras då jag flyttade hit.

Tags: , , , ,

3 Responses to “MIDDAG”

 1. Sonja skriver:

  är det tofu? du får skriva receptet om du gör något gott, det är jättekul att skriva recept.

  • Snajd skriver:

   Sonja, har du testat tofureceptet du fick av mig? Den som hette veg-stroganof. Idag äter jag tomatlinsgryta och spagetti. Det är en klassicr-rätt från tiden i gymnasiet.

 2. Snajd skriver:

  Ett tag trodde jag att det var onödigt att laga mat själv, att man lika gärna kunde köpa frysmat. Då gick jag upp i vikt, tappade all energi och fick magkatarr. Lyllos dig som får mat i skolan. Då kan man ju faktist äta skräp resten av tiden.

Leave a Reply