HÖST LOV I STOCKHOLM

november 4th, 2013 by Maggan | Filed under Resor.

Var mest instängd i förläggarens lägenhet där jag också bodde. Förutom jag så hade hon en labradorhane på besök. Han kunde inga kommandon som ”sitt” och ”ligg” och ifall man försökte säga åt han när han hoppade upp på en så trodde han att man ville busa och började vifta på svansen.

Bild 146

Han hade tuggat i sig alla spisknoppar och svalt, så det gick inte att använda spisen. Eftersom han hade hårdplast fulla magen så fes han hela tiden.

Bild 145

Den enda gången han var lugn var när han satt i nåns knä, för då trodde han att han var en gullig liten hundvalp.

Bild 154

Däremot luktade hunden inte så gott, efter man klappat honom ville man gärna tvätta händerna. Här får Täcket lukta på hundlukten.

Bild 149

Jag tyckte ändå om labradoren. På lördagen dan efter så låg jag på en madrass och skedade hunden samtidigt som jag läste en bok som jag blivit rekommenderad av förläggaren som handlade om en 40-årig man som låg med horor i Thailand. Väldigt mysigt.

Tags: , , ,

One Response to “HÖST LOV I STOCKHOLM”

  1. Daniel skriver:

    Haha, ditt liv alltså!

Leave a Reply