DET KÄNNS SOM ATT JAG BOTT HÄR HELA MITT LIV

december 23rd, 2013 by Maggan | Filed under Diverse.

Här sitter jag i mitt nya ”hem”. Har hyrt ett rum i ett kollektiv i Umeå över jul. När jag kom dit igår så stod det en vegetarisk gryta och puttrade på spisen. Sen kom det dit tolv pers och skulle äta mat, jag fick också vara med. Det var nån östeuropeisk gryta fast allt var fejkkött och till efterrätt så fick vi tofuglass och bär. Jag försökte behärska mitt självhat mot medelklassen och istället njuta av den nyfunna gemenskapen. Det var härligt, jag kan tänka mig att det känns så här att vara med i en sekt fast man slipper själva sektdelen.

DSCF9823

Sov fantastiskt bra i mitt nya rum, jag vill aldrig flytta härifrån.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “DET KÄNNS SOM ATT JAG BOTT HÄR HELA MITT LIV”

 1. Joppa skriver:

  Jag försökte hitta ett kollektiv att bo i en för några år sen men det var helt jävla omöjligt för det var alltid krav på att man var tvungen att vara vegetarian eller tjej för att få vara med. 🙁

  • Maggan skriver:

   Livet är fullt av regler och krav. Det går inte att komma runt. Men som det står i George Orwells bok 1984 ”om man följer de små reglerna så kan man bryta de stora”.

  • Snajd skriver:

   maggan passar in för hon är både vegetarian och tjej,

Leave a Reply