MIN HELG

januari 28th, 2014 by Maggan | Filed under Diverse, inredning.

Av nån anledning hade jag en jättebra helg trots att jag var själv hemma i lägenheten hela tiden. Jag gick några kortade promenader, bland annat vågade jag mig ut på isen. Tydligen ska man följa skoterspåren för det kan vara farligt att gå på vissa ställen där det är strömt och då blir isen väldigt tunn. Det vore trist om man gick igenom isen och man tänkte ”jaha det var det!” och sen drogs man iväg med strömmen under isen och försvann.

Bild 221

Gick även en sväng upp i kyrkstan, så här ser den ut. Har vart in i en lägenhet en gång och det var som att gå runt i Västerbottens museum.

Bild 223

Sedan gick jag ner på Ica och köpte ett leopardmönstrat duschdraperi som jag sedan satt och beskådade resten av kvällen.

Bild 227

Tags: , ,

2 Responses to “MIN HELG”

  1. Sonja skriver:

    Sitter och tänker på att jag har gått på den där sjön, varit i kyrkstan, samt suttit på din toalett. Njuter av minnena.

Leave a Reply