INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG IMORGON

februari 13th, 2014 by Maggan | Filed under Diverse.

Tags: ,

3 Responses to “INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG IMORGON”

 1. Nils skriver:

  Men nu är det väl ändå lite väl tyst på denna blogg? Här är man, till sjöss några breddgrader ovanför ekvatorn, uttråkad till max, ingenting händer och till och med havet är händelselöst, och så går man in här för att se livet ur någon annans perspektiv, men så har inget hänt här heller. Nu längtar jag bara hem till kylan, skattetrycket och svensk TV… 🙂

  • Maggan skriver:

   Jag saknar driv för att hålla på. Är det här din riktiga mail? Jag har en sak som du kan roa dig med på sjön!

   • Nils skriver:

    Ja, det är min riktiga mail förutom jobbmailen. Blir glad om du hör av dig 🙂 Vill inte att att du tappar ditt driv, det vore så oändligt tråkigt om du inte hittade tillbaka igen sen. Ibland gör man ju inte det. Det är liksom märkvärdigt stillsamt här ute på Atlanten så här långt söderut. Ändå finns det mycket att berätta och beskriva. Såg en ensam val igår kväll alldeles i skymningen, när oceanen var helt spegelblank med en mjuk dyning. Jag satt ensam ute vid relingen med en kopp kaffe. Valen slösimmade bredvid och blåste då och då en stråle vatten rakt upp i ingenting, rytmiskt och kraftfullt. Förunderlig känsla. Vet inte vem som betraktade vem egentligen. Kanske lite samma känsla för dig när du bloggar ut i cyberymden? Hoppas du har en fin kväll därhemma 🙂 /N

Leave a Reply