HUR VILL DU ATT DIN FRAMTID SKA BLI?

februari 27th, 2014 by Maggan | Filed under Arbete.

Förra helgen var jag på en fest med en massa konsthögskolestudenter. Hela festen andades av framtidstro. T ex så hade som en utställning i olika rum i lägenheten. Några uppträdde också med musik i vardagsrummet som en slags konstperformance. Vad dom däremot inte tänkte på var att deras liv kommer gå åt helvete och hur bra grejer man än gör så kommer ingen att bry sig.

Konstnärlig utbildning leder till utanförskap och arbetslöshet, många tvingas också starta egna företag för att kunna fakturera, vilket leder till många sömnlösa nätter och tjafs med Skatteverket.

Därför kan det vara bättre att hoppa på en truckutbildning. Det ger jobb och hög lön, arbetarare har idag högre lön än många akademiker, det är värt att tänka på. Linde-mh.se är ett företag som specialiserar sig på truckar och truckutbildningar och kan öppna nya möjligheter för unga. Oavsett om behovet är en standard- eller specialanpassad lösning så står Linde till tjänst. Det breda truckprogrammet kompletterat med unik kompetens att kundanpassa ger oss möjlighet att uppfylla dessa krav och bli ”er partner” för optimala hanteringslösningar med truck.

Namnlös

Ge dig själv en framtid, det är du värd!

Tags: , , , ,

One Response to “HUR VILL DU ATT DIN FRAMTID SKA BLI?”

  1. Snajd skriver:

    Jag sa till en 16 åring som ville bli skådespelare men ändå valt att gå målei och snickeri på gymnasiet att det var ett bra val. Hon kommer ju få ett jobb då hon går ut gymnasiet til skillnad från de som gått teater på Midgård (estetgymnasium i Umeå) som kommer att sluta i fattigdom och ångest.

Leave a Reply