JAG ÄTER INTE MINA MEDSYSTRAR!

maj 30th, 2014 by Maggan | Filed under Diverse.

Okej jag vill bara förtydliga en sak. Jag pratar aldrig illa om andra kvinnor, även om folk har bra och dåliga sidor. Det här kan låta självklar ståndpunkt för det flesta men det är det inte. Jag jämför mig inte med andra kvinnor och gottar mig inte att jag är bättre än nån annan. Att snacka skit och jämföra sig med andra och försöka vara bättre är så jävla underklass. Vanvårdade djur börjar bråka med varandra, typ grisar som biter av varandra svansen innan de åker till slakt. Ska vi kunna ta sig ur skiten måste man enas i en trupp! Vi är inget boskap som snart ska ätas upp av borgarna.

gris1536

4 Responses to “JAG ÄTER INTE MINA MEDSYSTRAR!”

 1. Snajd skriver:

  Så himla bra inlägg!

 2. Snajd skriver:

  Och assnygg bild!!

 3. Sonja skriver:

  Håller helt med föregående talare!

 4. Dorinel Marc skriver:

  Hej Magdalena,
  Kom hit till denna post via sökning på djurslakt.
  Det mest oroväckande är att de som kommenterade
  verkade inte ha någonting emot att djur slaktas, så länge kvinnor behandlas bättre än djur. Väldigt komplicerat detta med speciesism.
  Det är inte så att bara borgarna konsumerar kött utan köttkonsumtenter finns i alla samhällskategorier. Rent filosofiskt kan jämställda kvinnor inte dömma fölk utifrån kön, de kan således inte acceptera en orättvis handling bara för att den är utförd av en kvinna.
  Med vänlig hälsning,
  Dorinel

Leave a Reply