NY KLÄNNING

augusti 13th, 2014 by Maggan | Filed under Dagens outfit.

Köpte den här klänningen på Taxi Fashion i Stockholm. Eller jag köpte den inte, sen när jag kom hem från Stockholm så ångrade jag mig nåt fruktansvärt att jag knappt kunde sova och tvingade min kompis att åka och köpa den och posta den till mig. Visst är den snygg? Min kompis sa att om Maud Olofsson skulle vara med i Melodifestivalen så skulle hon ha på sig en sån här klänning.

klänning

Egentligen har jag saker som jag skulle kunna göra konstnärligt, men jag orkar inte. Jag vill hellre sitta och dricka kaffe, sova och liknande än att göra nån slags kulturgärning åt folket.

Tags: , , ,

3 Responses to “NY KLÄNNING”

  1. Maya skriver:

    Snyggt!

  2. yosef skriver:

    mycket snyggt

  3. Friskytten skriver:

    Snyggt!!!

Leave a Reply