EN VECKA KVAR TILL ÖPPNING

augusti 23rd, 2014 by Maggan | Filed under Arbete.

Idag har jag vart och testat en dans i en danssal, ska uppträda på Kulturhusfestivalen om en vecka och måste kunna dansen. Har köpt snygg outfit som jag ska ha då jag uppträder. Missa ej och ställ er långt fram! I övrigt har jag vart på kulturhuset och druckit kaffe medan jag väntat på olika möten ska bli av, lite som jag tänker mig att det är att jobba på kommunen. Här har dom förövrigt byggt nån slags internetterminal.

IMG_9885

Efter ett tag blev jag less på att vara nån slags kommunarbetare, så jag tänkte att jag skulle hjälpa till att snickra. Men jag tyckte det var för jobbigt att mäta och såga till saker, så jag fick nån slags samhalluppgift som var att spika i spikar i utmätta och utlagda skivor på träpallar, det var väldigt tillfredsställande.

IMG_9886

Tags: , , ,

Leave a Reply