DANSTRÄNING OCH ANNAT

augusti 28th, 2014 by Maggan | Filed under Arbete.

Håller på att greja med Kulturhuset. På lördag ska jag uppträda med en dansperformance och var och repade den uppe på Klossen på Ålidhem. Testade outfiten jag ska ha på framträdandet. Det fanns en golvspegel som man kunde ställa ut på golvet, det kändes som en musikvideo inspelad i New York.

IMG_9944-2

Sen for jag till Kulturhuset, jag gick mest runt och drack kaffe, började med något, glömde bort vad jag gjorde och började med nåt annat tills nåt annat igen distraherade mig. Det var fullt med folk, alla höll på att bygga saker av träpallar, måla saker i felbryt-färg, hade stormöten, hackade datorer och gjorde i ordning nån slags uteplats. Själv håller jag på att försöka sammanställa ett filmprogram, det kommer bli fett! En blandning mellan nördar som suttit hemma och vart deprimerade och gjort film, konstfilmer, norrländska filmer om politik, pappersbruk och liknande, gamla svartrockarfilmer från 1998, coola musikvideor och såklart typ alla filmer som jag själv gjort. Har ej gjort klart filmschemat, ska försöka få ihop det så fort som möjligt under morgondagen.

Förutom det så blir det release för Det grymma svärdets senaste nummer på fredagen. Lite annat också som jag inte orkar skriva om.

IMG_9940

Idag hade några konstnärer kommit dit för att måla, inklusive jag. Tanken var att fylla huset med värde. Jag målade av ett foto på två duvor och tog en text jag redan skrivit på internet och skrev den med svart akrylfärg på väggen. Det tog en timme. VK var också där och rapporterade. Det är så konstigt att så fort jag gör nåt med en pensel, typ akrylfärg så får det nåt slags värde. Jag känner mig gudomlig, nästan som en alv.

Tags: , ,

Leave a Reply