I BLOMMORS SÄLLSKAP

september 10th, 2014 by Maggan | Filed under Konst.

Har vart i Stockholm i helgen, var där och hälsade på diverse folk och gjorde en performance på Fylkingen. Filmade det inte, men jag gjorde ett slags tal som jag läste. Evenemanget hette I blommors sällskap.

Bild0643

Fylkingen har nåt slags märkligt klientel med gubbar mellan 40 och 65 år som har övervintrat från 70-talets kultursväng, Träd gräs och stenar är troligtvis deras favoritband och de gjorde framträdanden under kvällen med nån slags obskyr noisemusik blandat psykedelisk gubbrock.

Bild0644

Den här ölsorten är tydligen förbjuden i Sverige eftersom man inte får avbilda folk som är under 18 år på förpackningen. Den verkar vara från Danmark, där är allt tillåtet.

Bild0645

Bra kväll.

Tags: , , , ,

Leave a Reply