HUNDEN SOM VÄGRADE DÖ

januari 5th, 2015 by Maggan | Filed under Konst.

Häromdan fick jag det här snygga fanzinet på posten. Det heter Hunden som vägrade dö och ges ut av Jonas Juuso från Piteå. Jag medverkar själv med en text om att vänstern får mig att känna mig värdelös.

Blev väldigt glad och upprymd av den här tidskriften. Varje nummer trycks i 40 ex och han gör det som sin hobby vid sidan av sitt heltidsjobb. Om jag förstått det rätt så har han orkat hålla på sen 2006 och det är också beundransvärt. Det är ju skitenkelt att hålla på med konst om man får utrymme i media, bidrag hit och dit och annan typ av bekräftelse. Innehållet är också ganska omodernt fast på ett bra sätt, kan bli så trött på alla populära ämnen inom kulturen.

Okej jag hatar inte feminism och sånt, men om man t ex har gjort ett verk och vill sälja in det nånstans så är man typ helt chanslös att sälja in det om man inte trycker på dom populistiska knapparna typ ”det här är feministiskt för att bla bla..” Försök sälja in något som handlar om renar som äter upp granskott, facklig kamp, stalking som fritidsysselsättning, trafikseparering, Västerlandets undergång eller något annat tema som intresserar en så kommer du fatta vad jag menar.

HUNDEN1

HUNDEN2

HUNDEN3

Tags: , , , ,

Leave a Reply