STORMÖTE

februari 9th, 2015 by Maggan | Filed under Konst.

Har vart på möte med de som vart engagerade i det alternativa kulturhuset i lokstallarna. Vi kunde inte hålla mötet i själva kulturhuset eftersom vi är förbjudna att bedriva kulturverksamhet där pga byråkrati, gör vi det i alla fall får vi böta 300 000 kr. Därför höll vi till i en byggnad bredvid som är nån slags kulturförening där bland annat medlemmar i bandet Dark Side Cowboys sitter.

När mötet var avslutat gick vi in i lokstallarna och kollade läget. Allt såg exakt likadant ut som när vi lämnade, som att det inte gått en dag. Även om vi inte kan vara i dom här lokalerna kommer vi fortsätta finnas på annat sätt. Återkommer om det senare. Men jag måste säga att jag älskar Umeå! Eller att det finns såna som orkar hålla på med sånt här, det ska man inte ta för givet.

bild (27)

Filmrummet. Var med och satte ihop ett filmprogram där som blev sjukt bra.

bild (29)

bild (28)

Kulturhusfestivalen som ägde rum här i Augusti är nog det bästa som hänt Umeås kulturscen typ ever.

bild (26)

Tags: , ,

Leave a Reply