SUPERMARKET HÄNGNING

april 15th, 2015 by Maggan | Filed under Konst, Supa.

Nu sitter jag på mitt hotellrum och bloggar. Har bränt mig på näsan och på kinderna för att solen är så stark här nere i Stockholm. Just nu kl 18 invigs konstmässan Supermarket, säljer min senaste bok i ett utställningsbås, därför sitter jag och försöker fixa Swish.

image

Rummet jag bor på har nån slags nykristen lyx i 90-talsstil och det är speglar överallt. Ovanför sängen är det en rund spegel med krusidullsnide som man kan spegla sitt ansikte i. Vet inte riktigt när det är tänkt att man ska göra det.

I den här sängmöbeln hittade jag Bibeln med Nya testamentet och psalmer. Började läsa om domedagen med olika drakar med horn, måste läsa hela vid tillfälle.

image

Själva hängningen av mina grejer gick bra, jag stod och bossade och mina gallerister fick agera slavar genom att stå och hålla upp mina målningar väldigt länge medan jag tänkte.

image

Bordet som Supermarket tillhandahöll var sjukt fult. Inte alls lika snygga som möblerna på hotellet, som var nån slags gammaldags-imitation och målat ljusgult i nån behaglig Waldorffärg. Nej det hade stålben som var svängt som ett U och en konferenseträskiva. Så när det var dags för presskonferens var jag ute på olika bussar i Kungens kurva för att panikshoppa ett sovlakan för att täcka bordet med. Blev väldigt snyggt tillslut.

image

Nu måste jag sluta blogga eftersom jag tydligen har ett fan vid mitt bås så jag måste gå dit. Har inte sålt några målningar än, men sålde min Kissietavla till en konstsamlare tidigare idag.

Tags: , , , ,

One Response to “SUPERMARKET HÄNGNING”

  1. Irene skriver:

    åh maggan du är svenska vemodets drottning

Leave a Reply