BOKRECENSION

mars 16th, 2010 by Maggan | Filed under Okategoriserade.

Jag skumläste igenom Mia Törnbloms bok Självkänsla nu! Här ska jag ge en summering och omdöme om boken.

Jag måste faktiskt säga att boken inte riktar sig till mig eftersom jag är arbetslös. Boken bygger nämligen på att man ska bygga upp sin självkänsla och känna att man duger som man är, att inte styras av omgivningens krav på prestation. När man sedan har byggt upp självkänslan ska man använda självkänslan för att göra karriär på sitt jobb.

Jag ger boken betyget 2 av 5.

Tags: , , , , ,

3 Responses to “BOKRECENSION”

 1. Sara-Vide skriver:

  Gud, när man läser de där citaten så undrar jag hur Blondinbella tänker. Hur kan hon tycka att det där är så himla bra?

  • Maggan skriver:

   ja det undrar jag också, och hon vill dessutom ge bra inflytande till unga. Har du förresten sett bella & tyra show? Den var ganska bra.

 2. Snajd skriver:

  Jag får instant ångest då jag läser den där boken.

Leave a Reply