HEM IGEN

april 18th, 2015 by Maggan | Filed under Resor.

IMG_1666

Åker tåg hem från Stockholm. I knäet har jag två skivor av artisten Mikael Nordfors.

image

Idag börjar stödevenemanget för Kulturhusfestivalen. Tror det börjar kl 13, det är på Arkitekthögskolan i Umeå. Hade jag vart smart hade jag åkt hem igår och sluppit Stockholm, nu kommer jag tillbaks till Umeå 18.15 och då har evenemanget stängt. Får se hur vi löser det, förhoppningsvis blir det en massa teknikstrul och förseningar så jag kan glida in och köra som en avslutning strax innan 19.

Jag ska uppträda med en dans är det tänkt, därför möblerade jag om hela hotellrummet till en dansstudio.

IMG_1663

Bakom sekretären hade dom städat dåligt, någon som vet vad det här är för slags tablett?

IMG_1657

IMG_1659

Nu finns Umeå Kulturhus på Quitim.

Tags: , , , ,

Leave a Reply