5,5 ÅR I BRANSCHEN

maj 7th, 2015 by Maggan | Filed under Diverse.

Försöker lära mig njuta av livet istället för att jaga upp mig och bli bitter. Igår blev jag bjuden på en falafel på en ungdomsgård, det är fördelen med att känna hela stan, man har kontakter överallt. Innan falafeln tryckte jag i mig en krämbulle. Idag har jag druckit en starköl mitt på dan.

image

Jag har ju jämnt bloggkris och nu har jag en igen. Allt känns meningslöst att blogga om eftersom mitt liv inte förändras så mycket. Bläddra bakåt om ni vill veta vad jag gör på dagarna. Efter 5 och ett halvt år behöver man nån slags högre mål, helst religiöst för att orka fortsätta. Kul slutade det vara för länge sen. Men det här driver mig (tror jag):

– Jag vill att bloggvärlden ska finnas kvar.
– Jag vill att det ska finnas alternativa sätt att visa konst. Kan faktiskt avslöja att jag i princip snott Blondinbellas koncept att blogga och ditten och datten och sen slänga in nåt projekt om nåt nystartat företag som hon vill lansera. Fast istället för entreprenörskap så spammar jag med min konst.
– Drömmen om en viral hit. Jag har verktyg som analyserar trafik, den som har det och förnekar detta är hycklare!

Dessutom tror jag på att:

– Blogga om mat. Suktar efter ställen där man samlas kring något helt annat, typ sport eller något annat allmänmänskligt. Typ som att man får en gemenskap genom att göra lumpen fast man slipper kriga mot Ryssland.
– Recensera eller uppmärksamma subkulturer som inte får så mycket utrymme. Nu läser jag varken böcker, går på utställningar eller ser film men jag beundrar de bloggare som ägnar sig åt detta. Det är en stor kulturgärning. Jag tycker det betyder väldigt mycket när andra tar sig tid att lägga sina ögon på det man gjort, även om det är ett tramsigt blogginlägg.

Tags: , ,

2 Responses to “5,5 ÅR I BRANSCHEN”

  1. mattias skriver:

    Tänkte att jag måste heja på ditt bloggande! Den har varit ett stort stöd på kafferasterna när det är tråkigt på jobbet. En bra blandning av politik och vardag med riktiga guldkorn av livserfarenhet här och där. Rådet till ungdomar att inte studera är en av favoriterna. Fick inspiration att kanske starta en livsstilsblogg om mat man bara kan laga till på äggkokare.

  2. Sonja skriver:

    Det här med blogg är svårt. Folk verkar gå över mer och mer till instagram. Men det vill inte jag. Jag har aldrig känt mig hemma i instagram.

    Bloggar blir kanske som gammeldans med tiden. Det är nåt som finns bredvid discot, och ibland kan dom unga gå till dansen ”på skämt” eller så kan dom gamla gå och hälsa på på discot för att dom är fulla och ”spexiga”.

    Det såg i alla fall ut att vara en riktigt god krämbulle, en riktig tarmvridare (alltså en sån som är jättegod men gör att man ligger med starka magsmärtor i ungefär en halvtimme och tror att man ska dö)

Leave a Reply