SOMMAR 2015

juli 4th, 2015 by Maggan | Filed under Diverse.

image

image

image

image

Tags: , , ,

3 Responses to “SOMMAR 2015”

 1. Sonja skriver:

  Nu var det ett tag sen jag kommenterade. Tiderna har förändrats och man läser ju oftast i en RSS-läsare på mobilen. Jag vill i alla fall säga att jag stödjer ditt beslut att radera facebook till 100%, vad nu det spelar för roll att jag stödjer det.
  Kanske jag följer efter så småningom. Men inte av samma anledningar. Jag gillar politiska artiklar som skrapar på ytan av problem. Dock kan jag bli fullständigt jätteäcklad av mig själv när jag sitter och kollar mitt tjugonde klipp ala ”titta på det här det kommer få dig att gråta av känslor”

  Föresten så hittade jag nyss en blogg som fick mig att tänka på dig: https://janmilld.wordpress.com/about/
  Har du läst den?

  Jag orkar inte läsa den för jag har huvudvärk just nu men den såg bra ut.

Leave a Reply