BIENNAL 2015

juli 21st, 2015 by Maggan | Filed under Konst.

DSCF8696

Ska bidra med ännu mer decentraliserad kultur, den här gången i Karbenning. Har ställt ut där för två år sen, stället är en gammal tågstation som två konstnärer köpt. På nedervåningen är det en klassisk väntsal och på övervåningen är det en gigantisk lägenhet som man får lust att cykla i för att den är så stor. Byggnaden köpte de för ett vrakpris, tågen går från perrongen utanför själva huset och det tar två timmar med tåg till Stockholm.

DSCF8693

DSCF8701

I år är temat kartor och man fick tolka temat ganska fritt. Tror att det är mellan 15-20 konstnärer som medverkar. Vernissage 25 juli 14-22. Utställningen pågår till 7 augusti. Har du frågor kan du kontakta dom på karbenningstation@gmail.com.

Tags: , , , ,

Leave a Reply