JAG SKULLE GÅTT HANDELS ISTÄLLET FÖR KONSTFACK

mars 21st, 2010 by Maggan | Filed under Konst.

I våras la jag upp en målning på min bilddagbok. Sara-Vide skickade en kommentar om att göra ett byte.

Men tyvärr var jag tvungen att tacka nej eftersom jag redan bytt bort den målningen mot en begagnad mobil där batteriet var trasigt. Det gick bara att prata i telefonen när laddaren var inkopplad, men sladden till laddaren var glapp, så ibland bröts det i allafall.

Detta är något som jag nu ångrar bittert eftersom jag ser att Sara-Vides konst nu kommer att stiga i värde. Hennes konst har nämligen blivit utnämnd till insvesteringsobjekt av Finanstidningen i SVD. Läs artikeln här.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “JAG SKULLE GÅTT HANDELS ISTÄLLET FÖR KONSTFACK”

 1. Sara-Vide skriver:

  Jag tycker det fortfarande är synd, den där målningen är det bästa jag sett. Jag är övertygad om att det är jag som skulle göra en bra affär.

 2. Snajd skriver:

  Maggan du gör verkligen dåliga byten med mig. Jag är ju såklart asnöjd och promotar dig fett för alla som kommer hem till mig. S-V det är jag som är maggans konstsamlare. Senast inbytte jag ett duschdraperi som det står hej på mot ett par lite trasiga cheapmonday-jeans. som jag ska laga. Men Mag då jag får fett med cash av producentandet ska jag köpa asdyr konst av dig och inreda min slitna v-bottensgård med.

  • Maggan skriver:

   ja inred med min konst! hoppas ni hade kul igår

   • Snajd skriver:

    Jo jag har inrett med din konst och Sara har målat väggarna. Så nu är min lägenhet riktigt art-chick. Och jo jag har ju också tavlor från Maritha som är en riktigt stor konstnär. Sheit hoppas inte nån kommer och robbar mig nu.

Leave a Reply