RANDOM UPPDATERING

december 1st, 2015 by Maggan | Filed under Arbete, Konst.

Sitter i atten och försöker jobba med lite grejer. Allt går segt, men känns som att jag hittat något spår som känns värt. Idag har jag hållit på med en målning som ser ut som en dyr 1900-talsmålning med kasst blandade färger. Blir ganska bra, men mår lite dåligt av dassiga färger, vill inte att folk ska tro att jag inte kan blanda färg ordentligt. Kanske gör jag om färgerna något sen.

Har jobbat idag på mitt brödjobb, kändes helt okej. Skönt att komma iväg något. Har kommit på att jag kan sitta och teckna emellanåt under arbetstid. Det gör det mer stimulerande. I övrigt består mitt liv mest av självhat. Har t ex inte städat hemma sen jag vet när, äter alla måltider i en smutsig tallrik. Betalar i varje fall alltid mina räkningar i tid.

wpid-img_20151130_172450

Om ni undrar varför det är en röd prick på mitt ögonlock, så är det en färgfläck på spegeln som råkade lägga sig just där.

Tags: ,

Leave a Reply