TESTAR SHAMPOO

december 8th, 2015 by Maggan | Filed under shopping.

Har tänkt att jag ska gå över till dyrt shampoo. Tidigare har jag bara använt de märken som finns i livsmedelsbutiken. Men ibland när jag vart hos en kompis och behövt låna deras badrum så brukar jag ofta se till att ta shampoo ur den flaska som ser dyrast ut och efteråt ser jag en tydlig skillnad och får dessutom ofta beröm för att det helt plötsligt blivit fint. Så jag gick till en butik och bad om hjälp. Först ville dom att jag skulle använda två små flaskor med shampoo och balsam som kostade 400 kr. Men då precis när jag dragit kortet så fick jag panik och gjorde återköp. Blev istället den här, kostar under hundringen. Köpte även en flaska balsam.

wpid-wp-1449607720700.jpeg

Testade det igår. Håret blev snyggare och det luktade gott. Dessutom var det mycket drygare än vanliga shampoon och tror faktiskt det blir billigare om jag lägger av att också använda det som duschkräm. Många påstår att man måste tvätta håret mer sällan, men då utgår de säkert från att alla människor har en köksfläkt i lägenheten.

Ska använda det här ett tag nu och se vad som händer.

Tags: , , ,

2 Responses to “TESTAR SHAMPOO”

  1. Sonja skriver:

    Jag hade en period i våras när jag tvunget ville ha alla bra och dyra sminkprodukter. Jag tänkte att jag skulle bli jättefin. Men fick lägga ner det rätt snabbt, har produkter i skåpet som jag inte vet vad jag ska ha det till + har fortfarande 1000 spänn kvar att betala till Klarna 🙁

    Så jag tycker att det låter bra att du ångrade dig vid kassan och tog det billigare dyra schampot. Det är så lätt att det spårar ur. Man vill ju gärna va lite fin men risken är att man påbörjar ett projekt som är för jobbigt för att avsluta.

  2. Australiensaren skriver:

    Snygg känguru.

    Även skönt att höra att dina antikapitalistiska försvarsmekanismer inte är helt ur spel.

Leave a Reply