KÖP KÖP KÖP!!

december 12th, 2015 by Maggan | Filed under Diverse.

Nya numret av Grymma svärdet är ute, du kan köpa den här.

Nummer 23 har en mycket speciellt betydelse, och detta firar vi med ny prosa av Pär Thörn, Karolina Stenström och Johannes Nilsson, ny poesi av Klara Wiksten och Marit Olanders, nya serier av Amanda Vähämäki, Julia Hansen, Grace Wilson, Caroline Sury, Sling och John Porcellino och intervjuer med kvinnorna bakom namnkunniga musikakter som Neutral, Draugurinn och Källarbarnen. Magdalena Nordin berättar om fri mjukvarudårar och besöker ljusskygga platser på internet. Dessutom: En visit till Mussolinis grav, ett bildreportage från Stefan Sundströms spelning på norra Gotland i somras, en japansk feministikon och Israels nationalmellanmål.

Skärmbild från 2015-12-12 11-49-45

Bild stulen av Karolina Stenström.

Tags: ,

Leave a Reply