LÄSTIPS

februari 26th, 2016 by Maggan | Filed under Diverse.

http://stadensmuller.se/predikar-med-synth-och-trummaskin/

Skärmbild från 2016-02-26 14-03-53

Bottenviken5

Vi har en tro på techno som ett medel för att uppnå extas och väckelse, en känsla och idé om evigheten. Vi har en stark övertygelse att det finns en relation mellan rytmen och de elektriska impulser som får hjärtmuskeln att dras samman. Detta lägger grunden för resan och sedan vidare mot evigheten i synthens övre frekvenser.

Med energi; kärlek, magi, rytmer och drömmar kan vi bryta ner den. När ett tangerande universum uppstår raseras accepterade sociala normer och i kollapsen föds nya gemenskaper. Väckelsen är denna, det Stora Uppvaknandet.

Så länge vi är medvetna om ett tidsbegrepp som har en början och ett slut medför det medvetenheten om döden så måste vi således finna något som fyller det med mening, något som makten alltid tagit fasta vid. Vi måste således skaka av oss den medvetenheten för att bli fria och vi tror att dansen är nyckeln.

https://vimeo.com/silverkyrkan

Tags: ,

Leave a Reply